pcdana021 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 دي ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 237 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 10 بار در 10 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 فروردين ماه ، 1388 19:01:04 موضوع مطلب: Re: بهترین vst یا برنامه برای دادن افکت reverb در حد استودیو
ramin مي نويسد:
بهترین vst یا برنامه برای دادن افکت reverb با کیفیت عالی در حد استودیو چیست مخصوصا برای vocal با تشکر
دوست گرامي؛
از بهترين ابزارهاي Reverb اگر از Sonar يا Adobe adition استفاده مي كنيد خود داراي اين ابزار هستند و اگر مي خواهيد از نرم افزاري استفاده كنيد كه فاقد اين ابزار هستند متوانيد از
ramin وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 فروردين ماه ، 1388 10:50:21 موضوع مطلب:
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز البته من خودم با این دو نرم افزار خیلی وقته که کار میکنم و این دو نرم افزارهای پایه محسوب میشوند ولی منظور من از این سوال برنامه ای که دقیقآ مثل پروسسورهای سخت افزاری معروف دنیا مثل لکزیکون و ....
عمل بکنه و از لحاظ کیفیت در سطح استودیو باشه (ریوربی که در استودیوها معروف برای vocal استفاده میشه) بود ?
pcdana021 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 دي ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 237 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 10 بار در 10 پست
ارسال شده در: جمعه، 21 فروردين ماه ، 1388 03:37:48 موضوع مطلب:
ramin مي نويسد:
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز البته من خودم با این دو نرم افزار خیلی وقته که کار میکنم و این دو نرم افزارهای پایه محسوب میشوند ولی منظور من از این سوال برنامه ای که دقیقآ مثل پروسسورهای سخت افزاری معروف دنیا مثل لکزیکون و ....
عمل بکنه و از لحاظ کیفیت در سطح استودیو باشه (ریوربی که در استودیوها معروف برای vocal استفاده میشه) بود ?
ramin وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: جمعه، 21 فروردين ماه ، 1388 12:00:57 موضوع مطلب:
pcdana021 مي نويسد:
ramin مي نويسد:
دوست عزیز من مطالب این وب سایت رو دقیقآ خوندم این وب سایت برای تازه کارهاست و اکیپش هم تازه کارن بیشتر به درد fl کارهایی که درک درستی از موسیقی ندارن و شعار dj dj رو سرمی دهند میخوره همشون هم خالتور هستند منظور بنده در سطح حرفه ای بود نه خالتور ؟
ارسال شده در: جمعه، 21 فروردين ماه ، 1388 18:09:11 موضوع مطلب:
ramin مي نويسد:
pcdana021 مي نويسد:
ramin مي نويسد:
دوست عزیز من مطالب این وب سایت رو دقیقآ خوندم این وب سایت برای تازه کارهاست و اکیپش هم تازه کارن بیشتر به درد fl کارهایی که درک درستی از موسیقی ندارن و شعار dj dj رو سرمی دهند میخوره همشون هم خالتور هستند منظور بنده در سطح حرفه ای بود نه خالتور ؟
موسس اون فروم علي سادات هست كه خود استوديو داره و با موسيقي الكترونيك مانوسه
همين مقدار توضيح فكر كنم كافي باشه!
يك بار موضوعت رو اونجا بيان كن تا ببيني چه جوابي مي گيري!!! _________________
کاربرانی که برای این ارسال از pcdana021 تشکر کرده اند mamalna
mamalna وضعيت: آفلاين 26 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 6 ارديبهشت ماه ، 1388 10:26:28 موضوع مطلب:
ramin مي نويسد:
pcdana021 مي نويسد:
ramin مي نويسد:
واقعا که!!! خواستم ناراحت نشم اما دیدم این حرف واسم خیلی سنگین بود!!! بابا خالتور! از کجا یاد گرتی اینو.محمد جان این آقا رامین سمت فروم بیاد بنش میکنیم!!! لطف کنه نیاد!!! مایی که داریم توی فروم دیجیتال موزیک کار میکنیم حداقل 6,7 ساله که حرفه ای موسیقی کار میکنیم. حداقل احترام منو که مدیر کوچیکم نداری احترام مدیرای بزرگ مثل استاد علی سادات و استاد محمد یامینی رو داشته باش که باید سر کلاس اینا بشینی تا معنی خالتور رو بفهمی!!!